Plasti Dip Spray Mat Camo Groen

€ 12,00
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


 

Veilig betalen door SSL verbinding!

 

Gratis verzending vanaf €200!

Plasti Dip Camo Green (325ml) is een speciale verzameling van Plasti Dip kleuren ontworpen om de vele nuances van de natuur evenaren. Plasti Dip Camo zal helpen om uw jacht en vistuig, kampeeruitrusting, en andere outdoor uitrusting onopvallend te maken als je in het wild of uw eigen achtertuin bent. Maar natuurlijk zal Plasti Dip Camo er ook waanzinnig uit zien op talloze andere dingen!

 

Plasti Dip is een multifunctionele, speciale rubber coating. Het kan door te spuiten gemakkelijk worden aangebracht. Plasti Dip beschermende coating is ideaal voor een breed scala aan doe-het-zelf-projecten rond het huis, garage, tuin, en elders. Het beschermt gespoten voorwerpen tegen vocht, zuren, slijtage, corrosie, en slippen / glijden en biedt een comfortabele en gecontroleerde grip. Plasti Dip blijft zelfs na verloop van tijd flexibel en elastisch en zal niet barsten of bros worden in extreme weersomstandigheden. 

 

 

Handig om te weten voorafgaand uw project:

-Het object moet schoon en vetvrij zijn.

-De temperatuur moet ongeveer 20 graden zijn voor het beste resultaat.

-Voor gebruik de spuitbus goed schudden, en houd de spuitbus altijd rechtop tijdens het spuiten. Zo voorkomt u lekken aan het spuitmondje.

-Houd een afstand van ongeveer 30cm tijdens het spuiten.

-De droogtijd van de lagen is ongeveer 20 tot 30 minuten.

 

Tips:

-Hou na gebruik de spuitbus op zijn kop, en spuit 3 seconden. Op deze manier reinigt u het spuitmondje en het ventiel, zodat u geen problemen heeft met het spuiten bij de volgende laag.

-Doe altijd een test voorafgaand het spuiten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

-Bij koud weer kunt u de spuitbus het beste even in lauw water leggen.

-Heeft u nog vragen? U mag altijd bellen of mailen.

 

Zie s.v.p. de FAQ voor veel gestelde vragen! - Winterperiode: let op dat de spuitbus op kamertemperatuur is!

Datasheet

Inhoud
325ML